PROFILE

CHEF HARMIZAN SHAHUDIN 

* Diploma Seni Masakan dan Pengurusan Perhotelan dari France Culinary Art School

* Pengalaman Bekerja ;
                      - Maya Green Restaurant Subang ;
                      - Penang Ampang Village Ampang ;
                      - Secret Recipe Cake & Cafe Sdn Bhd ;
                      - Novotel Hydro Majestic Kuala Lumpur ;
                      - Midah Hotel Kuala Lumpur ;

* Kemahiran mencipta menu-menu baru bagi promosi mengikut kehendak pelanggan ;

* Mahir dalam penyedian makanan Local Buffet,International Buffet,Continental Buffet,Western,France,        Pastry,Carving dan aneka makanan pencuci mulut ;

* Mempunyai kemahiran dalam hiasan dalaman dan pengurusan ;



CHEF HAFIZ SAAD

* Diploma Seni Makanan dari Institut Kulinari Anjung Utara ;

* Pengalaman Bekerja ;
                       - Bara One Bistro Ampang ;
                       - Italian Restaurante Kuala Lumpur ;
                       - Lanai Kijang Private Hotel Ampang ;
                       - Marina Reasort Langkawi ; 

* Mahir dalam penyediaan makanan Cina,Italian,Pasta,Carving,Western dan Local Buffet ;

* Berkemahiran mencipta menu-menu baru ;